header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Paard Wiggel

Paard WiggelMijn paard, Wiggel van de Ossenwaard, een Haflinger, is geboren in Herwen op 18 maart 1995.

Wiggel heeft mij geleerd dat zachtheid de enige manier is om met een paard te kunnen samenwerken. Wiggel is dol op kleine kinderen en draagt hen met trots op zijn rug.
Wiggel heeft de mogelijkheden en het zelfvertrouwen van een CVA patiƫnt doen groeien. Wederzijds respect en geduld schenken Wiggel het inzicht dat een wandelstok als hulpmiddel bedoeld is en Wiggel past zich moeiteloos aan.

Volwassenen die hun vragen nog niet met mij kunnen delen, ontdekken in het werken met Wiggel dat er een basis wordt gelegd tot een vernieuwde intimiteit.
Ontroering wordt dan zichtbaar bij mens en paard waarbij de non-verbale communicatie een warme gloed legt op hulpvrager en hulpverlener Wiggel.

 

Wiggel staat voor werkelijk

  • Leiderschap
  • Perspectief
  • Enthousiasme
  • Nieuwe creatieve bronnen

 

Bekijk de folder "Wil je beter kontakt met je paard?"