header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Denken Spreken Lopen

amaryllis

uitnodiging

tot oprichting
19 september 2012
Denken Spreken Lopen
Wat gebeurt er voor, tijdens en na een ziekte proces
Deze dag is bedoeld voor iedereen die wil leren om meer zicht te krijgen op levensprocessen die zich in en om ons manifesteren. Deze levensprocessen die waardevol in ieders ontwikkeling zijn te herkennen, waardoor de waardering voor het leven een goede gewoonte kan worden.

Het gaat per slot van rekening over onszelf.

Zoals op de foto, de amaryllis drie knoppen om de beurt heeft ontvouwen, houdt zij in de tweede stengel in knop nog geheim hoeveel zij er verder zal openbaren. Dat zal afhankelijk zijn van de hoeveelheid water, licht en warmte zij van mij krijgt.

De mensenziel wordt na iedere groeistuip geconfronteerd met oprichtingskracht die onze geest van ons verlangt te volbrengen. Het denken over onszelf en de wereld om ons heen krijgt dan een verfrissende douche. Het spreken vanuit onszelf met onze omgeving krijgt meer diepgang. Daarna volgt het lopen ofwel bewegen waardoor wij voor onszelf meer perspectief hebben verworven.

Woensdag 19 september 2012, 10.30 – 16.30uur, ontvangst vanaf 10.00uur

De kosten voor deze dag zijn € 25,00 inclusief koffie, thee en lunch.

U kunt zich opgeven per email.

Opgave: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , voor 14 sept., max. aantal personen 25.

Adres: Sleumersteeg 4A 7244 PA Barchem

Bekijk de folder