header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

EIRA en Maatschappij

Sinds de jaren tachtig is het psychosomatisch mensbeeld uit het zicht verdwenen.
Ongemerkt is het begrip ziel uit onze belevingswereld geraakt, waardoor er een kloof is ontstaan tussen lichaam en geest.
("U zult hiermee moeten leren leven")
Onzekerheid over het wel of niet bestaan van een geestelijke wereld maakt het ziele leven wankel.

Onze waarnemingen staan onder druk waardoor leven schenkende krachten tekort schieten.
We zijn meer dan de uiterlijke optelsom die ons wordt opgelegd door eenzijdig wetenschappelijk onderzoek en de farmaceutische industrie.

In de scholingscursussen van Eira Scholingsinstituut wordt een brug geslagen tussen de materiƫle, eenzijdige uiterlijke waarneming van de wereld en de innerlijke belevingswereld.