header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Het unieke EIRA concept

Ervaringsgericht leren waarnemen hoe de menselijke ziel zichtbaar wordt in haar eigen manier van uitdrukken.
Ieder mens is Uniek. Juist op het Unieke van de deelnemer, op uitnodiging van de deelnemer zelf, leert de deelnemer zijn/haar Unieke Zelf, zichzelf vorm te geven.

Hierbij heeft ons paard Wiggel een Unieke plek verworven.
Door onze pure dieren te leren waarnemen in hun Unieke Zijn, bestaat de mogelijkheid om tot een diep gesprek met jezelf te komen. 
Door consequent trouw te blijven aan basistechnieken, in het kunstzinnige werk en het werken met paarden heeft EIRA Scholingsinstituut haar UNIEKE CONCEPT kunnen ontwikkelen.

Ervaringsgericht leren betekent diepe persoonlijke, soms aangrijpende levenservaringen om kunnen zetten in positieve daadkracht.