header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Voorkomen is beter dan genezen

Kent iedereen de gevolgen als "beter voorkomen dan genezen" verandert in "hoe kan ik mezelf ontwikkelen".

We willen wel veranderen maar....... en dan volgen er allemaal redenen om het niet te doen. Hiermee geven wij onszelf bloot en maken onszelf kwetsbaar.

 

Wil je de weg weten hoe je jezelf kunt ontwikkelen, ga dan naar Eira Scholingsinstituut.

Eira Scholingsinstituut biedt cursussen/programma’s om juist aan dit fenomeen te werken. Omdat ieder mens uniek is begint daarom zo een ontwikkelingsproces op individuele basis

Deze zelfontwikkelingsmogelijkheden zitten nog niet in het onderwijspakket en ook nog niet in het pakket van de zorgverzekeraars.

Jij kunt zelf aangeven of je kiest voor de rang van 2e stuurman of dat je eraan toe bent om zelf kapitein van je schip te worden.

Ben je bereid om terug te komen op je oorspronkelijke koers? De keuze is aan jou of je gehoor wilt geven aan je bestemming.

 

Als je eraan toe bent een loods om hulp te vragen neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de folder