header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Chaos

Natuurlijk heb ik erg veel zin om te golfen.
De lucht is blauw, nu eerst even een kopje koffie in het clubhuis, de juiste kleding en goede golfschoenen aan.
Na het inslaan/les gaan we vol vertrouwen naar hole 1, en dan blijkt wat herkenbaar is bij iedere golfer, dat er in ons hoofd zich van alles afspeelt, dat het golfspel beïnvloedt.

Aanwijzingen van de pro zijn nog niet opgenomen in je systeem waardoor je de bal regelmatig daar heen slaat waar je hem absoluut niet wilt hebben. Hierdoor verdwijnt het plezier in het spel en de frustratie loopt op. Je kunt je nog net inhouden (of niet) om de club ver weg te smijten.

Maar........
....er komt een moment dat je gaat beseffen, dat jijzelf de oorzaak bent van de chaos in jouw hoofd. Daarom ben jij ook de enige die in staat is om zelf de knop om te zetten, waardoor de chaos tot rust komt.

hersens blauw

Rust

hersens kleur 1

Nieuwsgierig geworden?