header

VISIE

Inzicht te krijgen in de uitdrukkings-mogelijkheden van de menselijke ziel en deze mogelijkheden omzetten in vaardigheden, met behulp van kunstzinnige technieken en het werken met paarden.

DIT IS EEN PROCES VAN ZELFOPVOEDING.

Ervarings verhalen

De reden waarom ik naar Ellen ben gegaan is: mijn golfslag en golfspel erbarmelijk waren.

Sinds een halfjaar volg ik de scholing bij Ellen.

De scholing bij Ellen doet mij goed d.m.v. uitleg over de negen wezensdelen, zodat ik beter bij mezelf kan komen. Mijn gevoelsleven weer meer in balans komt en zodoende ook mijn golfslag zich verbeterd.

Ik heb ervaren dat ik een lichaam heb waar ik verantwoordelijk voor ben. Ik kijk beter/anders naar de wereld om mij heen.

Ik voel me er heel prettig bij en ben altijd opgewekt als ik weer naar Ellen kan. Hoe pijnlijk soms ook!!!  Ik weet dat het goed voor me is.

Mijn golfswing is verbeterd door dat ik meer contact heb met de bal. En de concentratie is toegenomen.

Anke Mulder

Zelfrespect

Vanaf deze website nodig ik u uit om "De Kaars" van Willem Brandt, te lezen.

Ook nodig ik mensen uit te reageren op het bijgevoegde informatieformulier. Deze pagina is gereserveerd voor de Stichting 21.02.17
stichting 21-2-1917Deze cijfers staan voor de geboortedatum van mijn vader Atting Maximiliaan van Buiten, een vader wiens woorden ik niet meer kon verstaan toen het Jappenkampsyndroom zich bij hem openbaarde.
Als dochter van Atting van Buiten, 1e generatie nakomeling, heb ik mij van mijn onbewuste slachtofferschap bevrijd en ben ik opgestaan in mijzelf, om mijn verworven inzichten te delen.

Ik ben verbonden aan Eira Scholingsinstituut, in mijn werk heb ik mijn weg gevonden dankzij hetzelfde Licht, beschreven in
"De Kaars", van Willem Brandt.


Mijn vader zou 21 februari 2007, de leeftijd van 90jaar bereiken. In zijn 80ste levenjaar is mijn vader vredig opgenomen in het Licht.
Schilderijen en tekeningen, van mijn hand, wil ik onder uw aandacht brengen en verkopen.
De opbrengst komt ten goede aan Stichting 21.02.17, welke op de verjaardag van mijn moeder Antoinette van Buiten-van Genderen, op 15 januari 2007 is opgericht.


Stichting 21.02.1917 is opgericht om onze vaders en moeders te erkennen en te eren.